Ο Χαράλαμπος Πετράς και το Athens Coaching Institute σας καλωσορίζουν στη σειρά διαδικτυακών συναντήσεων και ομιλιών με τίτλο: “Athens Coaching Talks“. Τα Athens Coaching Talks αποτελούν ένα βήμα ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών από επαγγελματίες, εκπαιδευόμενους coaches, ανθρώπους που συναντούν ή εφαρμόζουν το coaching στο εργασιακό τους περιβάλλον. Οι θεματικές των συναντήσεων περιλαμβάνουν ζητήματα από την θεωρία, την εφαρμογή και την κοινότητα του Coaching. Συζητάμε με συνεργάτες, εκπαιδευόμενους, απόφοιτους του Ινστιτούτου και ανθρώπους που θαυμάζουμε, σε διάθεση φιλική και αναστοχαστική.

Στοιχεία διεξαγωγής

Tα Athens Coaching Talks πραγματοποιούνται Παρασκευή, βάσει προγράμματος, συνήθως μία φορά το μήνα). Κάθε συνάντηση εστιάζει και σε συγκεκριμένη θεματική. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο απαιτείται η εγγραφή σας στην πλατφόρμα Zoom. Οι ομιλίες θα μεταδίδονται ζωντανά από τη σελίδα μας στο Facebook και το κανάλι μας στο Youtube.

Σε κάθε συνάντηση προβλέπεται αρκετός χρόνος για συμμετοχή του κοινού με ερωτήσεις και σχόλια.

Επόμενη συνάντηση, Παρασκευή 16/07/2021, “Νεύρο-επιστήμες & Coaching” 20:00 – 21:00

20:00 – 20:05 Χαιρετισμός, Εισαγωγή.

20:05 – 20:20 Ανδρέας Αρματάς, Coaching & Consultant Psychologist, Founding Member of the International Society for Coaching Psychology “Η νευροεπιστημονική εξήγηση γιατί επαναλαμβάνουμε λύσεις που δεν φέρνουν αποτέλεσμα και πώς να βγούμε από τον φαύλο κύκλο που συντηρούν οι ίδιες οι λύσεις που επιλέγουμε;”

20:20 – 20:35 Ειρήνη Φακουρέλη, Μοριακή Βιολόγος, Εκπαιδευόμενη Coach “Βιβλιοπαρουσίαση: Neuropsychology for Coaches, Βιολογία & Coaching”

20:35 – 21:00 Συζήτηση, Ερωτήσεις από το κοινό.

 

Πατηστε εδω για την εγγραφη σας δειτε εδω το προγραμμα του 2021

ομιλητεσ - πρΟγραμμα εαρινου εξαμηνου 2021

Ανδρεας Αρματας

ΝΑΤΑΛΙΑ ΑΡΕΦΙΕΒΑ

ΤΑΜΑΡΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

ΕΒΙΤΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ

ΦΩΤΙΟΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΟΥΛΙΑ Κοντοπουλου

ΠαρασκευΗ ΜΕΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ντοβρος

ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΡΑΚΗ

ασημινα τσιουνη

ΧΡΥΣΑ ΧΕΡΚΕΛΕΤΖΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΦΑΚΟΥΡΕΛΗ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕΤΡΑΣ

ΡΕΓΓΙΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΗ