Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching

Ο Χαράλαμπος Πετράς και το Athens Coaching Institute σας προσκαλουν το Σάββατο 28 Μαΐου, στις 10:30, στα Athens Coaching Talks με θέμα: Εκπαίδευση και Σταδιοδρομία στο Coaching: η εμπειρία 14 ετών. Στη συνάντηση θα συζητηθούν ζητήματα που αφορούν τα πρότυπα της αποτελεσματικής εκπαίδευσης στο coaching, τα βήματα που ακολουθούν στην σταδιοδρομία ενός coach και τις δυνατότητες εφαρμογής του coaching σε επαγγελματικά πλαίσια.

Ομιλητές: Στη συζήτηση συμμετέχει η ομάδα εκπαιδευτών και οι απόφοιτοι του Ινστιτούτου, Χαράλαμπος Πέτρας, Χρύσα Χερκελετζή, Φώτης Κατιμερτζόπουλος, Ασημίνα Τσιούνη, Εβίτα Καραπιπέρη.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ.
Η εγγραφή σας είναι δωρεάν. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής.

Πρόγραμμα – Ομιλίες
Σάββατο 28 Μαΐου 2022, 10:30 – 12:00

10:30 – 10:45 Χρύσα Χερκελετζή, Business Coach & Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων (MSc), Η σημασία της βιωματικής εκπαίδευση στο Coaching

10:45 – 11:00 Φώτης Κατιμετζόπουλος, Executive & Team Coach, PhD Cand., O ρόλος της εποπτευόμενης πρακτικής άσκησης.

11:00 – 11:15 Χαράλαμπος Πετράς, Coaching Psychologist, Ιδρυτής του Athens Coaching Institute, Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching, η εμπειρία 14 ετών.

11:15 – 11:30 Ασημίνα Τσιούνη, Business Coach, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Η αξιοποίηση του Coaching στις πωλήσεις (Sales Coaching). 

11:30 – 11:45 Εβίτα Καραπιπέρη, Professional Coach, ΕΚ Coaching, Διαπολιτισμικό Coaching, στόχοι και οφέλη. 

11:45 – 12:00 Ανοιχτή συζήτηση.

Με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα της διαδικτυακής συνάντησης, συμφωνείτε με τους όρους χρήσης και την πολιτική απορρήτου του Athens Coaching Institute.

Πατηστε εδω για την εγγραφη σας

Ομιλητες

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΕΤΡΑΣ

ασημινα τσιουνη

ΕΒΙΤΑ ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗ

ΧΡΥΣΑ ΧΕΡΚΕΛΕΤΖΗ

ΦΩΤΙΟΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΠΟΥΛΟΣ