Πιστοποιημένη Εκπαίδευση & Ατομική Διαπίστευση σε ένα πρόγραμμα.
(EMCC Global Individual Accreditation)

Το Athens Coaching Institute σε συνεργασία με το European Mentoring & Coaching Council (EMCC) και σύμφωνα με τα σύγχρονα, υψηλά πρότυπα εκπαίδευσης και πιστοποίησης του Συμβουλίου, ενσωματώνει την Ατομική Διαπίστευση (European Individual Accreditation, EIA) στην εκπαίδευση των επαγγελματιών coaches. Με την ολοκλήρωση των προγραμμάτων του Ινστιτούτου, οι απόφοιτοι που καλύπτουν τα απαιτούμενα, ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια θα οδηγούνται και σε Ατομική Διαπίστευση.

Το EMCC Global Individual Accreditation αποτελεί για κάθε coach / mentor βράβευση και διεθνή αναγνώριση που αποδεικνύει το επίπεδο γνώσεων και ικανοτήτων του. Η διαδικασία αξιολόγησης και απονομής της διαπίστευσης περιλαμβάνει πολύ υψηλά κριτήρια και για αυτό αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες διαπιστεύσεις παγκοσμίως.

Τα οφέλη του EMCC Global Individual Accreditation:

  • Ισχυροποιεί το προφίλ και πιστοποιεί την αξιοπιστία του επαγγελματία coach/mentor αυξάνοντας τις δυνατότητες ανάπτυξης.
  • Οι πελάτες νιώθουν μεγαλύτερη βεβαιότητα για την ικανότητα και την επάρκεια του coach / mentor.
  • Ενισχύει την αξιοπιστία και εγκυρότητα του κλάδου συνολικά.
  • Ο διαπιστευμένος coach / mentor αποδεικνύει την αφοσίωσή του στη διαρκή ανάπτυξη, μάθηση και εναρμόνιση με τον Διεθνή Κώδικα Δεοντολογίας.

Με την ενσωμάτωση, οι νέοι coaches / mentors μπορούν να λάβουν από νωρίς και έγκαιρα την ατομική τους διαπίστευση και έτσι να θέσουν γερές βάσεις για την επιτυχία τους.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε την Ατομική σας Διαπίστευση (EIA):

Το Athens Coaching Institute προσφέρει τη δυνατότητα Πιστοποιημένης Εκπαίδευσης & Ατομικής Διαπίστευσης στα επίπεδα EIA Foundation & EIA Practitioner.

EMCC ΕΙΑ Foundation:

Το EMCC ΕΙΑ Foundation παρέχεται μέσα από το πρόγραμμα Certificate in Coaching & Mentoring EMCC Accredited. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να κατανοήσουν τις αρχές του Coaching, να εξοικειωθούν με την ηθική και δεοντολογική πρακτική και να αποκτήσουν τις βασικές δεξιότητες ενός coach / mentor. Οι απόφοιτοι είναι σε θέση να διευκολύνουν και να ενθαρρύνουν την στοχοθεσία και την απόδοση των πελατών τους. Για να δείτε όλες τις πληροφορίες του προγράμματος πατήστε ΕΔΩ.

EMCC EIA Practitioner:

Το EMCC EIA Practitioner παρέχεται μέσα από το πρόγραμμα Diploma in Evidence-based Coaching EMCC & AC Accredited. Είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν επαγγελματική επάρκεια στο coaching / mentoring ώστε να εργαστούν είτε ως internal coaches είτε ως αυτόνομοι επαγγελματίες στην αγορά, με ιδιώτες και επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα εξοπλίζει τους απόφοιτους με προχωρημένες γνώσεις και δεξιότητες. Για να δείτε όλες τις πληροφορίες του προγράμματος πατήστε ΕΔΩ.

ΦΟΡΜΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ