Γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Greenwich στην Αγγλία. Από το 2006 και μετά από εκπαίδευση και πιστοποίηση ασχολήθηκε με την εκπαίδευση όλων των βαθμίδων αγγλικής γλώσσας (διατηρούσε φροντιστήριο ξένων γλωσσών ως το 2011).

Τα τελευταία οχτώ χρόνια (για κάποια από αυτά παράλληλα με την διδασκαλία) ασχολείται με την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δυσμενή κατάσταση στην Ελλάδα. Ακολούθησε πολλά προγράμματα εκπαίδευσης προσφερόμενα από φορείς, ΜΚΟ και άλλους οργανισμούς για να μπορεί να παρέχει τις απαιτούμενες υπηρεσίες όπως εκπαίδευση για την σωστή διαχείριση θυμάτων βιασμού, θυμάτων βίας κάθε είδους, οικογένειες θυμάτων δολοφονίας, περιστατικά ψυχικής διαταραχής κ.α. Ταυτόχρονα όμως ακολούθησε και άλλες εκπαιδευτικές οδούς για να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται προσωπικά όπως Project Management (Prince2), Public Relations (ΕΚΠΑ) κ.α.

Μετά από αρκετά χρόνια στην παροχή υπηρεσιών και ιδιαίτερα στην παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βιώνουν οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση αλλά και μέσα από συνεχή προσωπική αναζήτηση, ήρθε σαν φυσική εξέλιξη η εκπαίδευση της στο coaching.

Μετά από την εκπαίδευση στο Coaching σε επίπεδο Certificate in Coaching-AC Accredited από το ΕΚΠΑ, ολοκλήρωσε την εκπαίδευση της στο Evidence-based coaching (Diploma από το Athens Coaching Institute, AC/EMCC Accredited) και συνεχίζει στην Συμβουλευτική Ψυχικής Υγείας από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής.

LinkedIn – Evita Karapiperi 
Facebook: Εβίτα Καραπιπέρη/ΕK Coaching
email: [email protected]