Η Χρύσα Χερκελετζή είναι EMCC & AC Certified Business Coach και Εκπαιδευμένη Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων. Είναι απόφοιτος του Athens Coaching Institute, όπου εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στο επιστημονικά τεκμηριωμένο Coaching. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με Μεταπτυχιακό στην Εφαρμοσμένη Πληροφορική και πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σήμερα, έχοντας δημιουργήσει τη δική της επιχείρηση, παρέχει υπηρεσίες  επαγγελματικής ενδυνάμωσης και επιχειρηματικής ανάπτυξης μέσα από ατομικές συνεδρίες επιστημονικά τεκμηριωμένου Coaching και βιωματικά εργαστήρια ενηλίκων. Κατά το παρελθόν, έχει εργαστεί για τον ψηφιακό μετασχηματισμό επιχειρήσεων, τη διοικητική υποστήριξη έργων πληροφορικής, την υποστήριξη χρηστών διαδικτυακών εφαρμογών και την εκπαίδευση ενηλίκων, διδάσκοντας οικονομικά για προετοιμασία σε κατατακτήριες, διαγωνισμούς ΑΣΕΠ, τραπεζών και σε ΔΙΕΚ.

Ως Coach είναι μέλος του Hellenic Coaching Association (HCA) / European Mentoring and Coaching Council  (EMCC) Greece και του Association for Coaching (AC). Ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων είναι εγγεγραμένη στο μητρώο Εκπαιδευτών του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης ΕΕΘ και είναι μέλος της «Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας» (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.). Ως μέλος στους παραπάνω οργανισμούς συνεχίζει με επιμέλεια τις μετεκπαιδεύσεις της τόσο στο coaching όσο και στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Web: https://business-coach.gr/
Tel: +30 2311821426