Η Ασημίνα Τσιούνη εργάζεται ως στέλεχος και σύμβουλος επιχειρήσεων στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού και της Τεχνολογίας για πάνω από 20 χρόνια. Έχει εργαστεί ως σύμβουλος σε πολύ μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς δημοσίου και ιδιωτικού δικαίου όπως ενδεικτικά οι Motor Oil, Attica Group, ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ,ΟΣΕ, ΠΕΣΥΠ, ΟΜΙΛΟΣ ΥΓΕΙΑ κ.α. Κατέχει BSc στην Διοίκηση Επιχειρήσεων, μεταπτυχιακό τίτλο στην Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, Diploma στο Evidence Based Coaching EMCC & AC Accredited, Diploma  στην Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικού προσανατολισμού, καθώς και μια σειρά από μετεκπαιδεύσεις σε θέματα Επιχειρήσεων, Εκπαίδευσης, Θετικής και Εργασιακής Ψυχολογίας, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Φιλοσοφίας, NLP κ.α..

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτής ενηλίκων και ομάδων και γνωρίζει τρεις ξένες γλώσσες. Είναι ενεργό μέλος σε επιχειρηματικούς συλλόγους και έχει συμμετάσχει σε πλήθος Forum και ομιλίες (HR, IT,TEDx, Harvard Business Review κα). Έχει συμβάλλει στον  εθελοντισμό ως ενεργό μέλος των προσκόπων επί σειρά ετών, καθώς έχει επιδείξει και λοιπή εθελοντική δραστηριότητα (εθελοντική λαμπαδηδρομία, αιμοδοσία, εθελοντής  Αθήνα 2004, Make awish, καθαρισμός βυθού σε παραλίες της Αττικής, εθελοντική πυρόσβεση κ.α.).

Η εθελοντική της στάση επεκτάθηκε στην COVID-19 εποχή προσφέροντας δωρεάν συνεδρίες coaching σε συμπολίτες της που χρειάζονταν στήριξη για την επίτευξη των στόχων τους.  Είναι έγγαμη και μητέρα 3 ανήλικων αγοριών. Σήμερα είναι ιδρύτρια της εταιρίας coachingcenter, και ανώτερος σύμβουλος σε μεγάλη συμβουλευτική εταιρεία εκπαίδευσης και coaching, ενώ το πρώτο συγγραφικό της εγχείρημα θα έχει ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες.

Email: info@coachingcenter.gr
 Τηλ: 6943000009