H συμμετοχή είναι ελεύθερη. Απαιτείται μόνον η εγγραφή σας.

Ενδιαφέρεστε για το Coaching; Αναζητάτε έγκυρη ενημέρωση και απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα προτού επιλέξετε την εκπαίδευσή σας; Μπορείτε να συζητήσετε ζωντανά με έναν από τους πλέον καθιερωμένους επαγγελματίες στον κλάδο, με 15ετή εμπειρία και σημαντικό εκπαιδευτικό και συγγραφικό έργο. 

Τι θα μάθετε:

  • Τι είναι και τι δεν είναι Coaching.
  • Τι σημαίνει εκπαίδευση, πιστοποίηση & διαπίστευση.
  • Τις δυνατότητες ανάπτυξης και σταδιοδρομίας.
  • Και θα απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις και οι απορίες σας

Σε ποιους απευθύνεται

Η συνάντηση απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται για το Coaching και επιθυμούν να συζητήσουν ζωντανά με τον ιδρυτή και διευθυντή του Athens Coaching Institute.

Συζήτηση QnA

H διαδικτυακή συνάντηση είναι μια ευκαιρία για επικοινωνία και συζήτηση. Ο Χαράλαμπος Πετράς θα πραγματοποιήσει μια σύντομη παρουσίαση για το Coaching και στη συνέχεια θα δοθεί χώρος στη ζωντανή συζήτηση και τα ερωτήματα των συμμετεχόντων.

Στοιχεία διεξαγωγής

  • Παρασκευή 01/12/23, 19:00 – 20:00.
  • Το webinar θα πραγματοποιηθεί μέσω ZOOM.
  • Μετά την εγγραφή σας, θα λάβετε στο email σας το link για την συμμετοχή σας.

Εισηγητης

Ο Χαράλαμπος Πετράς είναι Ψυχολόγος με εξειδίκευση στο Executive Coaching και την Εκπαίδευση Στελεχών (Coaching Psychologist). Από το 2009 έχει ιδρύσει και διευθύνει το Athens Coaching Institute. Σχεδιάζει πιστοποιημένα προγράμματα εκπαίδευσης για coaches, managers & ηγέτες. Διαθέτει 15ετή εμπειρία ως coach, εκπαιδευτής, επόπτης και είναι ένας από τους θεμελιωτές του Coaching σε Ελλάδα & Κύπρο.Έχει εκδόσει δύο βιβλία, επιμεληθεί ένα ακόμη, δημοσιεύει άρθρα και είναι αρχισυντάκτης του Athens Coaching Magazine. ‘

Σπούδασε Ψυχολογία, Ανθρωπολογία και Ιστορία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, σε Ελλάδα & Κύπρο. Έχει εκπαιδευτεί στο Life Coaching στο Oxford College, στο Coaching σε επίπεδο Senior Practitioner στη SolutionsAcademy, στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ψ.Ν.Α., στη Θεραπεία Ψυχικού Τραύματος με την μέθοδο EMDR (Eye Movement Desensitization & Reprocessing) στο Ινστιτούτο Τραυματοθεραπείας, στη Ψυχοκοινωνική Αξιολόγηση Προσωπικού στην Ψυχιατρική Κλινική του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων στο ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας. Eίναι επίσης εξειδικευμένος και πιστοποιημένος στη χρήση του τεστ κλινικής αξιολόγησης και επιλογής προσωπικού MMPI-2 (Πολυφασικό Ερωτηματολόγιο Προσωπικότητας της Minnesota MMPI®-2).

Από το 2009 ίδρυσε και διευθύνει το Athens Coaching Institute. Σχεδιάζει πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στο Coaching & το Mentoring. Σχεδιάζει και εποπτεύει tailored-madeπρογράμματα ενδό-επιχειρησιακής εκπαίδευσης στο Managerial Coaching. Παρέχει συνεδρίες Executive Coaching σε στελέχη, ηγέτες και συνεδρίες εποπτείας σε επαγγελματίες. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί πολυεθνικές επιχειρήσεις, μεγάλους οργανισμούς και υπηρεσίες.

Είναι επιστημονικός συνεργάτης του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Ομπρέλα» και στο κίνημα «I Carefor my Brain» με σκοπό την αφύπνιση των πολιτών σε ζητήματα ψυχικής υγείας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής. Είναι μέλος του International Society for Coaching Psychology, του American Anthropological Association, του European Mentoring & Coaching Council και του Association for Coaching. Μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πολυεθνικές επιχειρήσεις, μεγάλους οργανισμούς, υπηρεσίες και ΜΚΟ.

Τα βιβλία του Η Τεχνη του Coaching, Εισαγωγή στην Θεωρία & Πρακτική της Coaching Ψυχολογίας“ και η Η Τέχνη των Στόχων. Θεωρία & αρχιτεκτονική της επιδίωξης” κυκλοφορούν με τεράστια επιτυχία από τις εκδόσεις iWrite – Πηγή. Είναι επιμελητής του βιβλίου “To Coaching στη ζωή μας. Αφηγήσεις ανθρώπων που εφαρμόζουν το coaching σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο”, που αποτελεί μια συλλογική δημιουργία αποφοίτων του Athens Coaching Institute με βιωματικό χαρακτήρα.

φορμα εγγραφης

Αφού συμπληρώσετε την Φόρμα Εγγραφής, θα λάβετε αυτοματοποιημένο μήνυμα με τον σύνδεσμο του webinar (link) στο ΖΟΟΜ. Παρακαλούμε ελέγξτε και τον φάκελο SPAM σε περίπτωση που δεν λάβετε άμεσα σχετικό μήνυμα.