Η Τέχνη Των Στόχων στην Άμφισσα

Ο Χαράλαμπος Πετράς, το Athens Coaching Institute και οι εκδόσεις iWrite, σας προσκαλούν την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στις 19:30, στο Μεγάλο Καφενείο 1929, στην Άμφισσα, για την παρουσίαση του νέου του βιβλίο με τίτλο «HΤέχνη των Στόχων, Θεωρία & Αρχιτεκτονική της Επιδίωξης».

To βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα, βρίσκεται ήδη στην δεύτερη έκδοση, και αποτελεί ένα masterclass για την επίτευξη στόχων και την προσωπική ανάπτυξη.

Πώς γεννιούνται οι στόχοι μας; Σε τι διαφέρει ένας στόχος από μια επιθυμία ή μια ιδέα; Γιατί κάποιοι άνθρωποι επιτυγχάνουν τους στόχους τους και κάποιοι άλλοι όχι; Πώς εμπλέκεται ο ασυνείδητος κόσμος μας στην επίτευξη στόχων; Πώς αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες; Τι χρειάζεται για να επιτύχει κανείς για να επιτύχει μεγάλους στόχους; Πώς ωριμάζουμε σαν άνθρωποι μέσα από τους στόχους μας;

Με αφορμή την «Τέχνη των Στόχων» ο συγγραφέας θα μιλήσει για θέματα που αγγίζουν την ύπαρξη και τη ζωή καθώς μέσα από στόχους, συνειδητούς και ασυνείδητους, προχωράμε, μεγαλώνουμε, αλλάζουμε, άλλοτε πετυχαίνουμε και άλλοτε όχι. Είναι τόσο φυσικό να έχουµε στόχους που δεν γίνεται να µην έχουµε. Είµαστε γεννηµένοι στοχοπροσηλωµένοι. Με στόχους επιβιώνουµε, κινητοποιούµε οµάδες, λαµβάνουµε αποφάσεις, ανατρέπουµε δεδοµένα και αλλάζουµε ζωή. Κάποιοι από αυτούς είναι συνειδητοί κι άλλοι ασυνείδητοι, λειτουργούν σιωπηρά, κρυµµένοι σε επιθυµίες, αποφυγές και φόβους.

Οι µεγάλοι στόχοι µας είναι το προϊόν της άρνησής µας να δεχτούµε το ανεπιθύµητο ως οριστικό. Υπό αυτή την έννοια, η επίτευξή τους είναι µια γενναία πράξη. Η τέχνη των στόχων είναι η τέχνη της ζωής, συνυφασµένη µε τη µάθηση, την ανάπτυξη, την ωρίµανση.

Με το πέρας της ομιλίας θα υπάρχει χρόνος για ζωντανή συζήτηση. Οι συμμετέχοντες θα μπορούν να μοιραστούν ιδέες, εμπειρίες και ερωτήματα γύρω από τους στόχους.

Στοιχεία διεξαγωγής:

  • Παρασκευή, 2/2/24, 19:30.
  • Μεγάλο Καφενείο 1929,  Άμφισσα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη!