Webinar: Εκπαίδευση & Πιστοποίηση στο Coaching

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

Το Coaching είναι πλέον μία από τις πιο σημαντικές γνώσεις και δεξιότητες που μπορεί κάποιος να αποκτήσει αλλά και μια εξαιρετική επιλογή σταδιοδρομίας. Η ταχεία ανάπτυξή του και στη χώρα μας έχει δημιουργήσει την ανάγκη για σωστή ενημέρωση. Το Athens Coaching Institute & o Φώτης Κατιμερτζόπουλος, σας προσκαλούν σε ένα ζωντανό webinar για το coaching, τις δυνατότητες εκπαίδευσης και ανάπτυξης επαγγελματιών.

Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, 10:30-11:30 @ zoom.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη. Απαιτείται μόνον η εγγραφή σας στο ΖΟΟM.

Σε ποιούς απευθύνεται

Το webinar είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να ενημερωθούν έγκυρα και αξιόπιστα για το coaching, τις δυνατότητες εκπαίδευσης και τα βήματα σταδιοδρομίας ενός επαγγελματία.

Συζήτηση / QnA

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα υπάρχει η δυνατότητα για συζήτηση και ερωτήσεις προς τον εισηγητή ώστε να αποσαφηνιστούν όλα τα ερωτήματα των συμμετοχόντων.

Περιεχόμενα

Τι είναι το coaching & ποιός ο σκοπός του;
Σε τι διαφέρει από το Mentoring, την Εκπαίδευση και την Ψυχοθεραπεία;
Ποιοί είναι οι τομείς εφαρμογής και οι εξειδικεύσεις ενός Coach;
Πώς εκπαιδεύεται ένας επαγγελματίας Coach;
Ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στην πιστοποίηση και τη διαπίστευση;
Ποιά επίπεδα διαπίστευσης υπάρχουν;
Επαγγελματική ανάπτυξη & σταδιοδρομία ενός Coach.

Βεβαίωση συμμετοχής

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση CPD.

Εισηγητής

Φώτης Κατιμερτζόπουλος, EMCC Accredited Practitioner, Executive & Team Coach.

Ο Φώτης Κατιμερτζόπουλος είναι Corporate Training Manager στο Athens Coaching Institute, διαπιστευμένος Practitioner από το European Mentoring & Coaching Council, Executive & Team Coach, Εκπαιδευτής & Επόπτης νέων επαγγελματιών.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Κατέχει πτυχίο Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και Μεταπτυχιακό στο τομέα Διεθνών Σπουδών (Σπουδές Νοτιοανατολικής Ευρώπης) από το Τμήμα της Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί στην εκπαίδευση ενηλίκων από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στο coaching από το Athens Coaching Institute.

Aνήκει στο δίκτυο μεντόρων του Aegean Startups (ψηφιακός επιταχυντής καινοτομίας και επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Αιγαίου), καθώς και της κοινωνικής θερμοκοιτίδας Social Dynamo του Ιδρύματος Μποδοσάκη, όπου βοηθάει τους φιλοξενούμενους οργανισμούς σε θέματα οργανωσιακής κουλτούρας, ανάπτυξης και καινοτομίας. Είναι συνιδρυτής και project manager του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού «Τ.Ε.Α.Μ. Organization». Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντά επικεντρώνονται σε θέματα επιχειρηματικής κουλτούρας και καινοτομίας, leadership και team coaching, κοινωνικής επιχειρηματικότητας και επιχειρηματικών οικοσυστημάτων. Οι ερευνητικές του μελέτες έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια και έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές και σε συλλογικούς τόμους.

Δείτε δημοσιεύσεις του εδώ: https://www.researchgate.net/profile/Fotios-Katimertzopoulos

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ