11η Ημερίδα Αποφοίτησης: Επαγγελματική εκπαίδευση στο coaching.

Ο Χαράλαμπος Πετράς και η ομάδα του Athens Coaching Institute σας προσκαλούν στην 11η Ημερίδα Αποφοίτησης με τίτλο: Επαγγελματική Εκπαίδευση στο Coaching. Η ημερίδα θα διεξαχθεί το Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, 10:30 δια ζώσης

Θεματική – Ομιλίες:

Στην ημερίδα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν την επαγγελματική εκπαίδευση κατάρτιση και πιστοποίηση των νέων coach. Θα αναδειχθεί ο ρόλος και η αξία της βιωματικής εκπαίδευσης και της πρακτικής άσκησης.

Θα μιλήσουν ο Χαράλαμπος Πετράς, Coaching Psychologist MISCP ιδρυτής και διευθυντής του ινστιτούτου, η Χρύσα Χερκελετζή, EMCC Accredited Practitioner, Εκπαιδεύτρια, ο Φώτης Κατιμερτζόπουλος, EMCC Accredited Practitioner, Εκπαιδευτής.

Στην ημερίδα έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε δύο από τους εθελοντές που ασκήθηκαν οι εκπαιδευόμενοι coaches, οι οποίοι θα μοιραστούν μαζί μας την εμπειρία τους.

H εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την απονομή των διπλωμάτων στους νέους Coaches!

Στοιχεία διεξαγωγής:

Ημέρα και ώρα: Σάββατο 1η Οκτωβρίου 2022, 10:30.
Προσέλευση: 10:15.
Τόπος: Ξενοδοχείο “Στράτος Βασιλικός”, Μιχαλακοπούλου 114, Αθήνα.

Μέτρα Προστασίας από την COVID19. Για την ασφάλειά σας, συστήνεται η χρήση ιατρικής μάσκας κατά την είσοδό σας στον χώρο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και η χρήση αντισηπτικού. Σε περίπτωση που εμφανίζετε συμπτώματα σχετικά με την νόσο COVID19, παρακαλούμε να αποφύγετε την συμμετοχή σας. 

Είσοδος Ελεύθερη.

Παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής για την είσοδο σας στον χώρο.




    Αφήστε μια απάντηση