Live QnA με τον Χαράλαμπο Πετρά

Πρόσκληση,

Αγαπητοί φίλοι, εάν ενδιαφέρεστε για το Coaching και την εκπαίδευση σε αυτό, σας προσκαλώ σε ένα Live QnA την Παρασκευή 17/09/21 στις 19:00.

Θα μιλήσουμε για το Coaching, τον τρόπο που λειτουργεί, τις δυνατότητες εκπαίδευσης και τις προοπτικές σταδιοδρομίας που ανοίγονται στον κλάδο μας. Σκοπός μου είναι να αναπτυχθεί ένας ζωντανός διάλογος και να απαντήσω σε όλες τις ερωτήσεις και τις απορίες σας. 

Στο Athens Coaching Institute παρέχουμε ένα από τα καλύτερα προγράμματα εκπαίδευσης στην Ευρώπη, με διεθνή αναγνώριση, έντονα βιωματικό χαρακτήρα και πρακτική άσκηση. Από το 2009 μέχρι σήμερα, έχουμε εκπαιδεύσει εκατοντάδες Coaches και έχουμε προσφέρει χιλιάδες ώρες συνεδριών σε στελέχη, ηγέτες και επαγγελματίες. 

Την συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Μάιρα Μπάρμπα. Αρχικά, θα υπάρξει μία σύντομη τοποθέτηση και στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε με τις ερωτήσεις σας. 

Σας προτείνω να προετοιμάσετε τις τρεις πιο σημαντικές για εσάς ερωτήσεις και να τις διατυπώσετε κατά την έναρξη. Θα μπορείτε να θέτετε τις ερωτήσεις ζωτανά, στο chat. 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαιτείται μόνον η εγγραφή σας. Παρακαλώ συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Εγγραφής. Θα λάβετε την σχετική επιβεβαίωση και τον σύνδεσμο για το Live.

Κάντε σήμερα την εγγραφή σας!
Με εκτίμηση,
Χαράλαμπος Πετράς

Παρασκευή 17/09/21, 19:00, ζωντανά!

19:00 – 19:15 Εισαγωγή – Συζήτηση με την Μάιρα Μπάρμπα
19:15 – 20:00
Ερωτήσεις από το κοινό, συζήτηση επί όλων των θεμάτων.

ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ




    Αφήστε μια απάντηση