Ξεκινάμε τη νέα εποχή, με όραμα και αγάπη για το Coaching.

To Athens Coaching Institute προχωρά σε μια νέα εποχή και μαζί του μας οδηγεί σε καινούριες, ακόμη πιο σπουδαίες εμπειρίες. Όχημά μας παραμένει φυσικά, η αγάπη μας για το Coaching, την Ψυχολογία και την Ελλάδα που με το φως της διατηρεί αστείρευτη την δημιουργικότητά μας ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες. Μετά από μια περίοδο καραντίνας, εσωστρέφειας και ερωτημάτων, θέλω να μοιραστώ μαζί σας το αποτέλεσμα του αναστοχασμού μας, ένα μήνυμα θετικότητας, ελπίδας και ανάπτυξης.

Αισθάνομαι καθήκον μου να μοιραστώ τα νέα μας με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται εδώ και δέκα ολόκληρα χρόνια, τιμώντας την σχέση που έχουμε διαμορφώσει. Μια σειρά από σημαντικές αλλαγές έχουν ήδη ολοκληρωθεί και άλλες τόσες δρομολογούνται με έναν και μόνο σκοπό: να αναπτυχθούμε και να επιτύχουμε στη νέα εποχή, συνεχίζοντας της προσφορά μας στον κλάδο του Coaching.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα:

Παρουσιάζουμε τη νέα μας ιστοσελίδα, ένα δικτυακό χώρο που φιλοξενεί με απλότητα και αισθητική την ουσία του έργου και των υπηρεσιών μας.

Μετασχηματιζόμαστε σε μια ενεργή οnline κοινότητα και παρέχουμε όλες μας τις υπηρεσίες -προγράμματα, σεμινάρια, masterclass, εκδηλώσεις- μέσα από διαδραστικά, ζωντανά εργαστήρια αξιοποιώντας τη νέα τεχνολογία. Δεν πρόκειται για μια απλή μεταφορά των προγραμμάτων μας στο διαδίκτυο. Πρόκειται για μετασχηματισμό και ανανανέωση εκ βαθεών. Θα ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες για την εκπαίδευση και το “Coaching Talks 2020” τις επόμενες εβδομάδες.

Επεκτείνουμε την δραστηριότητά μας στην Κύπρο εδραιώνοντας τη συνεργασία μας με καταξιωμένους επαγγελματίες. Η δράση μας στην Κύπρο έχει ξεκινήσει από το 2017 με τις πρωτοβουλίες της Ειρήνης Σαββίδου. Μετά από δύο χρόνια συστηματικής μεταφοράς τεχνογνωσίας, οι άνθρωποί μας ξεκινούν το δικό τους ταξίδι.

Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας δύο σπουδαίους Καθηγητές διεθνούς εμβέλειας, τον Jonathan Passmore και τον Uwe Napiersky που θα παραδίδουν για το 2020 – 2021, το μάθημά τους στο Ινστιτούτο μας, προσφέροντας τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Η ανοιχτότητα και η θέρμη τους, μας τιμά.

Και βέβαια, συνεχίζοντας όσα υπέροχα έχουμε μέχρι σήμερα καταφέρει, ανακοινώνω την έκδοση ενός ακόμη βιβλίου που αναμένεται στα βιβλιοπωλεία το φθινόπωρο, σε έγχαρτη, έντυπη μορφή. Θα αφορά την έννοια του στόχου, την επιδίωξη και την επίτευξή του σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Θερμές ευχαριστίες

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνεργάτες μας σε Ελλάδα & Κύπρο για τις ιδέες και τους προβληματισμούς που μοιράστηκαν, τους συναδέλφους από το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Αλέξανδρο Αραπέτσικα από το CoachingVoice.gr για την αμέριστη τεχνική του υποστήριξη, την Βιργινία Καραβάκου και τον Κωστή Τεσφαέ για την εμπιστοσύνη και σταθερή τους παρουσία, την Ειρήνη Σαββίδου για τις πρωτοβουλίες της στην ανάπτυξη του Ινστιτούτου, το νοιάξιμο για την επιτυχία μας, και φυσικά όλους εσάς που μας έχετε εμπιστευτεί μέχρι σήμερα.

Αυτό τον Σεπτέμβριο, δέκα χρόνια μετά το πρώτο μας σεμινάριο, συνεχίζουμε σε ένα δρόμο καινούριο για όλους μας.

Kαλή επάνοδο σε όλους και εύχομαι να βγούμε από την κρίση αυτή πιο νέοι, πιο χαμογελαστοί και πιο ασφαλείς.

Χαράλαμπος Πετράς

Ιδρυτής

 

Αφήστε μια απάντηση