Οnline Graduation 2020: Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching.

Ενδιαφέρεστε για το Coaching; Γνωρίστε το έργο και την ομάδα μας! To Athens Coaching Institute member of CP Coaching & Training Interventions Limited, ο Χαράλαμπος Πετράς και η Ειρήνη Σαββίδου, σας προσκαλούν στην πρώτη online ετήσια ημερίδα αποφοίτησης με τίτλο: Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching, το Σάββατο 20 Ιουνίου, 2020, 11:00.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα μεταδοθεί ζωντανά από τη σελίδα του Athens Coaching Institute στο Facebook και το κανάλι μας στου Youtube.

Ομιλίες – Θεματικές

Στην ημερίδα θα μιλήσουν απόφοιτοι coaches του Athens Coaching Institute, οι εκπαιδευτές Βιργινία Καραβάκου Personal & Executive Coach, Positive Psychology Practitioner, Κωστής Τεσφαέ, Health Coach, η Ειρήνη Σαββίδου, Partner & Director της CP Coaching & Training Interventions, και ο Χαράλαμπος Πετράς, Founder & Director. Οι ομιλίες έχουν σκοπό να αναδείξουν την σύγχρονη εκπαίδευση και ανάπτυξη στον κλάδο του coaching για τους νέους και υποψήφιους επαγγελματίες.

Πρόγραμμα

11:00 Έναρξη, Χαιρετισμός.

11:10 Βιργινία Καραβάκου, Personal & Executive Coach, Positive Psychology Practitioner: “Ηθική & Δεοντολογία στην επαγγελματική πρακτική των Coaches”.

11:20 Κωστής Τεσφαέ, Health Coach: “Τι πρέπει να γνωρίζει ένας coach για την εκπαίδευσή του”.

11:30 Ειρήνη Σαββίδου, Partner & Director (Cyprus): To Athens Coaching Institute στην Ελλάδα, την Κύπρο και τον Κόσμο.

11:40 Πετράς Χαράλαμπος, Founder & Director (Greece): Online Εκπαίδευση & Mentoring στο Athens Coaching Institute.

11:50 Θα μιλήσουν για την εμπειρία τους οι απόφοιτοι: Βαλσαμίδη Κατερίνα, Δημίου Φωτεινή, Δοντά Ευγενία, Μπακιρτζή Μαρία, Παπαδάτου Βασιλική, Παπακυριάκου Οδυσσέας, Τσιούνη Ασημίνα, Φωκά Αναστασία, Τσομπάνογλου Κατερίνα, Χερκελετζή Χρύσα.

QnA: Η ημερίδα μας είναι μια ευκαιρία να συζητήσουμε για το Coaching, το παρόν και το μέλλον του, και να απαντήσουμε σε ερωτήσεις των συμμετεχόντων. Θα υπάρχει χρόνος για ερωτήσεις τις οποίες μπορείτε να διατυπώσετε γραπτώς χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα του event. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστείλετε τις ερωτήσεις σας στο info(at)athenscoaching.gr έως τις 18 Ιουνίου 2020.

Διαδικασία εγγραφής:

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι δωρεάν. Για την εγγραφή σας παρακαλούμε ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής.
  2. Στο email σας θα λάβετε μήνυμα με τον σύνδεσμο του registration page.
  3. Πατήστε τον σύνδεσμο και ολοκληρώστε την εγγραφή σας δηλώνοντας ονοματεπώνυμο και email.
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Προσοχή: Τα προσωπικά σας δεδομένα που δηλώνετε στην πλατφόρμα zoom (ονοματεπώνυμο & email) θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την συμμετοχή σας στην διαδικτυακή μας ημερίδα. Δεν θα μοιραστούμε τα δεδομένα αυτά με άλλους και θα διαγραφούν μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. ΔΕΝ εγγράφεστε σε κάποια λίστα ενημερώσεων.

Αφήστε μια απάντηση