Σε μια κατάμεστη αίθουσα, ένα υπέροχο βιβλίο, σας ευχαριστούμε!

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο Polis Art Cafe, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22/2, η παρουσίαση του βιβλίου “Το coaching στη ζωή μας”, του πρώτου βιβλίου των αποφοίτων μας. 13 υπέροχοι άνθρωποι, μοιράζονται μέσα από το κείμενά τους, την εμπειρία να εφαρμόζει κανείς το coaching,  στην επαγγελματική αλλά και προσωπική του ζωή. Το coaching όπως εμείς το μάθαμε και το βιώνουμε στο Athens Coaching Institute.

Στην εκδήλωση μίλησε ο Χαράλαμπος Πετράς, η Αντωνία Λαμπάκη, Πανεπιστημιακός Υπότροφος στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών με ειδίκευση στο Management και φυσικά οι συγγραφείς.

Εδώ και δέκα χρόνια, με γνώμονα την επιστημονικότητα, τον επαγγελματισμό και την αγάπη προς το coaching, έχουμε διαμορφώσει μια ιδιαίτερη κοινότητα με ανθρώπους -απόφοιτους, εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές- που στέκονται κριτικά απέναντι στην βιομηχανία στόχων και ευτυχίας του σύγχρονου life coaching και ζητούν την ουσία, την ανθρωπιά και την εγκυρότητα στο επιστημονικά τεκμηριωμένο coaching.

Θα θέλαμε για ακόμη μία φορά, να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετέχουν στο βιβλίο, όλους όσους μας έχουν εμπιστευτεί τα τελευταία 10 χρόνια, τις εκδόσεις  iWrite για την πολύ επιτυχημένη συνεργασία μας από το 2015, το Polis Art Cafe για την φιλοξενία, και φυσικά τον Χαράλαμπο Πετρά, που προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις, τις ιδέες και την εμπειρία του.

Ειρήνη Σαββίδου

 

 

Αφήστε μια απάντηση