Το Coaching στη Ζωή μας: Παρουσίαση του βιβλίου

Ο Χαράλαμπος Πετράς, 13 απόφοιτοι του Athens Coaching Institute: οι Αντωνιάδη Έλενα, Αποστολοπούλου Γλυκερία, Βέργαδου Νανά, Διαμαντή Λένα, Καββαδία Κωνσταντίνα, Καραβάκου Βιργινία, Μαυρουδάκη Ελεάννα, Πετράκη Μαρία, Σαράντη Έλενα, Τριαντακωνσταντής Δημήτρης, Τσιακμάκη Χρύσα, Χατζίκου Γκρέης, Χριστοφυλάκου Δήμητρα, και οι εκδόσεις iWrite σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Το Coaching στη Ζωή μας: αφηγήσεις ανθρώπων που εφαρμόζουν το coaching σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο”.  το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, στις 12:00, στο Πόλις Αρτ Καφέ, Πεσματζόγλου 5, Αθήνα.

Η παρουσίαση του βιβλίου, όπως και το ίδιο το βιβλίο, είναι μια ευκαιρία για συζήτηση και αναστοχασμό αναφορικά με το ίδιο το coaching, τα όρια και τις εφαρμογές του. Σκοπός μας είναι να διατυπωθούν ερωτήματα και να ανταλλάξουμε απόψεις για το παρόν και το μέλλον του κλάδου αυτού και του τρόπου με τον οποίο μπορεί να ωφελήσει τους ανθρώπους, προσωπικά και επαγγελματικά.

οιοι είναι εκείνοι που τελικά το δοκιμάζουν; Πώς είναι να εφαρμόζει κανείς το coaching σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο; Τι συμβαίνει στην πραγματικότητα; Το βιβλίο περιλαμβάνει αφηγήσεις αποφοίτων του Athens Coaching Institute, ανθρώπων με σπουδές, εργασιακή εμπειρία, αλλά και εμπειρία ζωής, που ενσωματώνουν το coaching στη ζωή τους. Κάποιοι το αξιοποιούν στην εργασία που ήδη έχουν, άλλοι το ακολουθούν ως μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα. Όλοι, όμως, έχουν το coaching στη ζωή τους!

Στο πάνελ συμμετέχουν ο Χαράλαμπος Πετράς, επιμελητής του βιβλίου και διεθυντής του Athens Coaching Institute και η Δρ Αντωνία Λαμπάκη, Πανεπιστημιακός Υπότροφος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στο Management, ενώ θα πραγματοποιηθεί κι ένας σύντομος χαιρετισμούς από τους συγγραφείς. Θα δοθεί χρόνος για συζήτηση με το κοινό.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς.

  • Ημέρα / Ώρα: Σάββατο 22/02/2020, στις 12:00.
  • Τόπος: Πόλις Αρτ Καφέ, Πεσματζόγλου 5, Αθήνα (Κέντρο).

Η Ομάδα του Athens Coaching Institute

Αφήστε μια απάντηση