5 λόγοι που καταδεικνύουν ότι είστε έτοιμοι να γίνετε Coaches

Για να γίνει κάποιος Coach χρειάζεται κουράγιο, προσπάθεια, μελέτη και επιμονή.  Για έναν Coach, το Coaching  είναι το όραμά του, το πεδίο που εκφράζει το ταλέντο του, είναι το επάγγελμα με το οποίο υπηρετεί τις βαθύτερες αξίες του. Γι αυτό νιώθει πληρότητα και επιδεικνύει επιμονή και ανθεκτικότητα. Εάν τα παρακάτω ισχύουν για εσάς, τότε είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε το ταξίδι!  Σας περιμένουμε!

Η αλλαγή αποτελεί για εσάς ανάγκη.

Το Coaching είναι η τέχνη της ανάπτυξης και της αλλαγής. Οι Coaches ξεκινήσαν την αρχική τους αναζήτηση ανταποκρινόμενοι σε ένα εσωτερικό κάλεσμα για αλλαγή, ανάπτυξη και προσωπική άνθιση! Είναι άνθρωποι  με γνώσεις και εμπειρία που θέλουν να αξιοποιήσουν τα θετικά τους στοιχεία και να προχωρήσουν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που έκαναν μέχρι σήμερα.

Νιώθετε πληρότητα βοηθώντας τους άλλους.

Οι Coaches χαρακτηρίζονται από ένα βαθύτερο κίνητρο να βοηθήσουν τους άλλους. Νιώθουν πληρότητα όταν ακούν με προσοχή τους άλλους και τους κινητοποιούν για να πετύχουν τους στόχους τους. Η ικανοποίηση που νιώθει ο Coach όταν οι πελάτες του ζουν την ζωή που επιθυμούν είναι απερίγραπτη. Η στάση αυτή του Coach, εμπνέει τον πελάτη και ενισχύει τις δικές του δυναμεις που θα αξιοποιήσει στην αλλαγή του.

Κάθε νέο project είναι για εσάς μια πρόκληση.

Κάθε Coachee, κάθε πελάτης είναι και μια μοναδική περίπτωση διότι κάθε άνθρωπος, κάθε κατάσταση είναι μοναδική. Όσο κοινότυπο κι αν ακούγεται, στο Coaching είναι η απόλυτη αλήθεια. Οι Coaches κατανοούν την μοναδικότητα της κάθε περίπτωσης και σχεδιάζουν το πλάνο παρέμβασης που απαιτείται κάθε φορά. Έτσι, επιδεικνύουν εστίαση στον στόχο, δημιουργικότητα και προσαρμοστικότητα.

Επιθυμείτε να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση.

Οι Coaches συχνά αφήνουν μια επιτυχημένη καριέρα, προσοδοφόρες συνεργασίες του παρελθόντος για να ορίσουν οι ίδιοι την μοίρα τους μέσα από το Coaching, να χτίσουν τη δική τους επιχείρηση. Εργάζονται με τους ανθρώπους που επιλέγουν να εξειδικευθούν, τις ώρες που επιθυμούν και κερδίζουν μέσα από την επιτυχία των πελατών τους. Αυτό εγγυάται και την δική τους οικονομική επιτυχία.

Αγαπάτε τη μάθηση, κάθε νέα γνώση σας γεμίζει χαρά.

Βρισκόμαστε στην εποχή όπου συνεχώς παράγεται νέα, επιστημονικά τεκμηριωμένη γνώση για το Coaching. Δημοσιεύονται άρθρα σε journals, εκδίδονται βιβλία και πραγματοποιούνται διδακτορικές διατριβές. Οι Coaches ακολουθούν μια επαγγελματική πορεία που χαρακτηρίζεται από τη δια βίου μάθηση. Μελετούν, μετεκπαιδεύονται, συμμετέχουν σε συνέδρια και ημερίδες. Κατακτούν διαρκώς νέα γνώση και την εφαρμόζουν στις συνεδρίες τους.

Εάν σας χαρακτηρίζουν τα παραπάνω, τότε δεν μένει παρά η σωστή επιλογή της εκπαίδευσή σας.

Δείτε το #1 εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα:

Diiploma in Evidence-based Coaching EMCC & AC Accredited Online!

 

 

Αφήστε μια απάντηση