GROWTH ένα πρόγραμμα για νέα στελέχη και επαγγελματίες

Η ιδέα του προγράμματος GROWTH του Athens Coaching Institute μας κινητοποίησε όλους, εκπαιδευτές, εκπαιδευόμενους κι εμένα προσωπικά. Αρκεί μόνο να φανταστεί κανείς μια κοινότητα από στελέχη επιχειρήσεων, επιστήμονες, επαγγελματίες, επιχειρηματίες και φυσικά Coaches έτοιμους να μοιραστούν μια εμπειρία Coaching. Η ενέργεια και η δυναμική που απελευθερώνεται είναι μοναδική.

Δημιουργούμε μια ζωντανή κοινότητα ανταλλαγής και μοιράσματος με πίστη στις ικανότητες της νέας γενιάς και την αποτελεσματικότητα του Coaching. Το GROWTH απευθύνεται στη νέα γενιά, σε ανθρώπους 24-35 ετών που εργάζονται σε επιχειρήσεις, επιστήμονες, νέους επαγγελματίες που έχουν ιδρύσει την δική τους επιχείρηση.

Τι είναι το πρόγραμμα GROWTH;

Είναι ένα πρόγραμμα μέσα από το οποίο κερδίζουν όλοι, επαγγελματίες, στελέχη, Coaches, το Ινστιτούτο μας και φυσικά το Coaching. Η νέα γενιά γνωρίζει από κοντά το Coaching και απολαμβάνει τα θετικά του αποτελέσματα στην ανάπτυξη και την επιτυχία. Ενισχύουμε τα νέα στελέχη και τους επιχειρηματίες στην προσπάθειά τους.

Δίνουμε την ευκαιρία στους τελειόφοιτους Coaches να έρθουν σε επαφή με πραγματικούς πελάτες και να ολοκληρώσουν την πρακτική τους σε πραγματικές συνθήκες ενισχύοντας τις ικανότητές τους. Δημιουργούμε επαγγελματίες που θα κάνουν την διαφορά στην ελληνική αγορά.

Το Athens Coaching Institute γίνεται το πρώτο κέντρο εκπαίδευσης στο Coaching με εσωτερικό πρόγραμμα πρακτικής άσκησης. Ήδη από το 2014 είχαμε εγκαινιάσει τις ημέρες coaching πρακτική προσκαλώντας το κοινό σε δωρεάν συνεδρίες με εκπαιδευόμενους σε έναν μαραθώνιο coaching. Από το 2016, διατηρούμε μια ανοιχτή πρόσκληση για εθελοντές με τους οποίους θα ασκηθούν οι εκπαιδευόμενοί μας. Σήμερα ωστόσο, με το πρόγραμμα GROWTH, για ακόμη μία φορά, χαράσσουμε δρόμο εκεί που ακόμη το τοπίο είναι αδιαμόρφωτο. Οργανώνουμε ένα εξειδικευμένο και εύφορο πεδίο πρακτικής.

Και βέβαια, δημιουργούμε μια ακόμη ευκαιρία για να υπηρετήσουμε το επιστημονικό μας πεδίο, το Evidence-based Coaching. Μέσα από αυτή την πρωτοβουλία προάγουμε το επιστημονικά τεκμηριωμένο Coaching, παρατηρούμε την εφαρμογή στην πράξη όσων εργαλείων και τεχνικών διδάσκουμε, καλλιεργούμε νέους επαγγελματίες με κατάρτιση, εμπειρία και υψηλό αίσθημα επαγγελματικής ηθικής.

Ποια είναι η διαδικασία;

Το πρόγραμμα οργανώνεται σε τρεις κατηγορίες:

  • Για στελέχη επιχειρήσεων που εργάζονται σε κάποια ελληνική ή πολυεθνική επιχείρηση (Executive Coaching).
  • Για επιχειρηματίες και επιστήμονες που έχουν ιδρύσει την επιχείρησή τους εντός των τελευταίων 5 ετών (Business Coaching).
  • Για ομάδες νεοφυούς επιχειρηματικότητας που έχουν ιδρύσει την επιχείρησή τους εντός των τελευταίων ετών (Team Coaching).

Οι ενδιαφερόμενοι, ανάλογα με την κατηγορία που ανήκουν, μελετούν τις λεπτομέρειες, συμπληρώνουν και αποστέλλουν στο Athens Coaching Institute μία αίτηση συμμετοχής. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα επικοινωνήσουμε μαζί τους και θα προχωρήσει το εργο.

Κάθε στέλεχος και επαγγελματίας, θα ωφεληθούν με 10 συνεδρίες Coaching εντελώς δωρεάν.

Το πρόγραμμα είναι ήδη ενεργό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αιτήσεις. Στην ιστοσελίδα του προγράμματος μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες καθώς και τις αιτήσεις.

Αφήστε μια απάντηση