Ημερίδα Αποφοίτησης: Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching

Ο Χαράλαμπος Πετράς και η ομάδα εκπαιδευτών του Athens Coaching Institute σας προσκαλούν στις 7η Ημερίδα Αποφοίτησης με τίτλο: Επαγγελματική Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου. Στην ημερίδα θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από επαγγελματίες Coaches, μέλη της κοινότητας του Athens Coaching Institute και θα απονεμηθούν τα διπλώματα πιστοποίησης στους νέους coachesπου ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους. Στην ημερίδα θα μιλήσουν μέλη της ομάδας εκπαιδευτών του Athens Coaching Institute, απόφοιτοι οι οποίοι δραστηριοποιούνται στο Coaching και θα μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους και ο Χαράλαμπος Πετράς.

Θεματικές

Στην ημερίδα να αναδειχθεί το σύγχρονο πλαίσιο του κλάδου και οι δυνατότητες που προσφέρονται για επαγγελματική εκπαίδευση και σταδιοδρομία. Ταυτόχρονα θα καταγραφούν οι προκλήσεις που αναδύονται κατά την επιλογή του coaching ως επαγγελματικής δραστηριότητας και θα προταθούν ρεαλιστικές λύσεις από τους ομιλητές. Οι εκπαιδευτές του Athens Coaching Institute θα μιλήσουν για τις δυνατότητες σταδιοδρομίας στο Coaching. Aπόφοιτοι – εποπτευόμενοι coaches του Κέντρου θα μοιραστούν την εμπειρία τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και τα πρώτα τους βήματα ως Coaches.  O Χαράλαμπος Πετράς θα μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας coach, θα δώσει χρήσιμες συμβουλές στους ενδιαφερόμενους και θα απονήμει τα Διπλώματα στους νέους Coaches!

Ομιλητές

Χαράλαμπος Πετράς, Coaching Psychologist, Coach Trainer, Supervisor & Author. Eίναι ιδρυτής της CP Coaching& Training Interventions Ltd ενώ παράλληλα εργάζεται ως Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής στο ιδιωτικό του γραφείο. Σπούδασε Ψυχολογία στην Κύπρο, Ανθρωπολογία & Ιστορία στην Ελλάδα, κι έχει εξειδικευθεί στο Coaching, την Συστημική Ψυχοθεραπεία, τη Θεραπεία EMDR και την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Διαθέτει 10ετή εμπειρία στο Coaching και την εκπαίδευση στελεχών. Παρέχει συνεδρίες Coaching & Mentoring σε στελέχη επιχειρήσεων, οργανισμών και υπηρεσιών.

Βικτωρία Σιδέρη, Certified Practitioner Coach από το Athens Coaching Institute με εξειδίκευση στο Executive & Team Coaching. Διαθέτει 10ετή εμπειρία στο Management, από τα οποία, τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στο Ανθρώπινο Δυναμικό, το Coaching στελεχών & ομάδων ηγεσίας και την εκπαίδευση ενηλίκων. Σπούδασε Διοίκηση Επιχείρησεων στο Ο.Π.Α. και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο MSc στο Business Psychology από το UEL. Έχει εκπαιδευτεί στο Evidence-based Coaching, το Team Coaching και την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Από το 2015 διδάσκει Coaching & Mentoring στο Athens Coaching Institute.

Στέλιος Γκατζιώνης, Coach Trainer στo Athens Coaching Institute, με εξειδίκευση στο Career Coaching, καθηγητής Αγγλικής Γλώσσας. Έχει  εκτενή πείρα στη διδασκαλία  ενηλίκων, εξειδικευμένων Αγγλικών μαθημάτων (ESP) σε επαγγελματίες, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων και συνεργάζεται με διεθνείς φορείς που διοργανώνουν εξετάσεις γλωσσομάθειας. Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Aston University με εξειδίκευση TESOL Έχει εκπαιδευτείστο Evidence-based Coaching, στο Executive & Team Coaching στο Athens Coaching Institute, στο«Συστημικό Σκέπτεσθαι» στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου και στην Εκπαίδευση Ενηλίκων.

Κατερίνα Κώτση, Certified Practitioner Coach, με εξειδίκευση στο Business, Career & Performance Coaching. Έχει εκπαιδευτεί στο Evidence-Based Coaching από το Athens Coaching Institute και είναι κάτοχος του αντίστοιχου διπλώματος. Διαθέτει επίσης 20ετή εμπειρία στον τομέα της Διοίκησης και του Στρατηγικού Marketing, ενώ σπούδασε στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος-Deree College, αποκτώντας πτυχίο Bachelor of Business Administration με ειδίκευση στο Marketing Management. Οι ποικίλες εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη ζωή και την καριέρα της, της προσφέρουν την ικανότητα να αναγνωρίζει και να κατανοεί σε βάθος τις ανάγκες και προκλήσεις των πελατών της, δουλεύοντας μαζί τους για την επίτευξη των στόχων τους.

Κάλλια Μυλωνάκη. Δραστηριοποιείται στο χώρο του Marketing και της Επικοινωνίας για περισσσότερα από 18 έτη διαμορφώνοντας και υλοποιώντας τη στρατηγική επικοινωνίας για μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής αγοράς. Από τον Ιούλιο του 2018 είναι επικεφαλής του τμήματος Marketing & Communications μεγάλου πολυεθνικού δικτύου.  Η προσωπική της ανάγκη για συμβολή στην ανάπτυξη των άλλων, την ώθησαν πρίν απο 1,5 έτος στην επανεκπαίδευση της και την απόκτηση διπλώματος στο Evidence Based Coaching από το Athens Coaching Institute. Αμέσως μετά την αποφοίτηση της έχει ξεκινήσει την ενεργή πορεία της στο coaching βοηθώντας τους coachees της στο δρόμο για την εκπλήρωση του οράματος τους.

Ελενα Σαράντη, Certified Practitioner Coach, με εξειδίκευση στο Business και Career Coaching. Ολοκλήρωσε το Diploma in Evidence-Based Coaching από το Athens Coaching Institute. Είναι κάτοχος Bachelor of Business Administration με ειδίκευση στο Marketing Management από το Deree College και διαθέτει εμπειρία 30 ετών στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης ως σύμβουλος και συντονιστής ομάδων. Η γνώση και η εμπειρία που απέκτησε επαγγελματικά, κοινωνικά, και οι ανατροπές σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, την οδήγησαν στο Coaching. Σκοπός της είναι να ανταποκριθεί με έγκυρο και επιστημονικό τρόπο στις σημερινές ανάγκες των συνανθρώπων μας, για μια καλύτερη ζωή και εργασία με γνώμονα το όραμα και τις αξίες τους. Είναι μητέρα δύο ενήλικων παιδιών.

  • Ημέρα/ώρα: Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, 11:00 – 13:00.
  • Προσέλευση: 10:30.
  • Είσοδος Ελεύθερη.

Πρόγραμμα:

  • 10:30 – 11:00: Προσέλευση.
  • 11:00: Χαιρετισμός του Διευθυντή.
  • 11:10 – 12:30: Ομιλίες.
  • 12:30 – 13:00: Απονομή Διπλωμάτων.

Αφήστε μια απάντηση