Παρουσίαση βιβλίου: “Η Τέχνη του Coaching” @ Public Λευκωσίας.

Το Athens Coaching Institute, η CP Coaching & Training Interventions Ltd, ο εκδοτικός οίκος iWrite.gr, τα Public Λευκωσίας και ο Χαράλαμπος Πετράς σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου: Η Τέχνη του Coaching, Εισαγωγή στην Θεωρία & Πρακτική της Coaching Ψυχολογίας (2η, επαυξημένη έκδοση) που θα πραγματοποιηθεί στα Public Λευκωσίας (The Mall), στις 18:00.

Γνωρίστε το Coaching από κοντά!

Η παρουσίαση απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το Coaching, τις δυνατότητες εκπαίδευσης και επαγγελματικής σταδιοδρομίας σε αυτό. Το βιβλίο εκδόθηκε στην Ελλάδα το 2015 και βρίσκεται στην 2η και επαυξημένη του έκδοση. Αποτελεί το πρώτο και μοναδικό ελληνικό εγχειρίδιο για Coaches, περιλαμβάνει το θεωρητικό πλαίσιο του κλάδου της Coaching Ψυχολογίας και έναν οδηγό πρακτικής και εφαρμογής για τους επαγγελματίες. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν αλλά και να αξιοποιήσουν το Coaching.

Ομιλητές

Για το βιβλίο και το Coaching θα μιλήσουν, η Βικτωρία Σιδέρη, HR Professional, Certified Executive Coach και ο συγγραφέας, Χαράλαμπος Πετράς, Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπευτής, Executive & Leadership Coach.

Η Βικτωρία Σιδέρη είναι Certified Practitioner Coach από το Athens Coaching Institute με εξειδίκευση στο Executive & Team Coaching. Διαθέτει 10ετή εμπειρία στο Management, από τα οποία, τα τελευταία 5 χρόνια εργάζεται στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, το Coaching στελεχών & ομάδων ηγεσίας και την εκπαίδευση ενηλίκων. Σπούδασε Διοίκηση Επιχείρησεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο MSc στο Business Psychology από το University of East London. Έχει εκπαιδευτεί στο Evidence-based Coaching, το Team Coaching και την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Από το 2015 διδάσκει Coaching & Mentoring στο Athens Coaching Institute.

Ο Χαράλαμπος Πετράς είναι Coaching Psychologist με εξειδίκευση στο Performance & Leadership Coaching, Coach Trainer & Supervisor, διευθυντής του Athens Coaching Institute και ιδρυτής της CP Coaching & Training Interventions. Διαθέτει 10ετή εμπειρία στην κλινική ψυχοθεραπεία και το Coaching στελεχών, οργανισμών & υπηρεσιών. Σπούδασε Ανθρωπολογία, Ιστορία, Ψυχολογία και έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική Ψυχοθεραπεία, το Coaching, την Ψυχομετρία, την Αξιολόγηση Στρατιωτικού Προσωπικού, την μέθοδο EMDR & την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Eίναι συγγραφέας (“Η Τέχνη του Coaching, Εισαγωγή στην Coaching Ψυχολογία”, “Τι είναι η Ευτυχία και πώς να την κατακτήσετε”), μέλος του International Research Team του EMCC, πλήρες μέλος του ISCP και του ΑC. Έχει διατελέσει συνεργάτης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών & του 414 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ειδικών Νοσημάτων.

Πληροφορίες

  • Ημέρα/ώρα: Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018, 18:00.
  • Προσέλευση: 17:45.
  • Τόπος: Public Λευκωσίας, Εμπορικό Κέντρο The Mall of Cyprus, Βεργίνας 3 Στρόβολος.
  • Είσοδος Ελεύθερη.

Αφήστε μια απάντηση