Ετήσια Ημερίδα Απονομής με προσκεκλημένο ομιλητή τον Professor Jonathan Passmore.

O Χαράλαμπος Πετράς και το Athens Coaching Institute σας προσκαλούν στην 5η Ετήσια Ημερίδα Αποφοίτησης με τίτλο “Γίνομαι Coach: προοπτικές εκπαίδευσης και επαγγελματικής εξέλιξης”, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 11:00 – 13:00. Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο διακεκριμένος ακαδημαϊκός & πιστοποιημένος coach Professor Jonathan Passmore, ο οποίος θα μιλήσει για τις δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει ένας Master Coach και θα απονείμει τα Διπλώματα στους απόφοιτους του Ινστιτούτου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα Διπλώματα στους νέους Coaches που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους την περίοδο 2016 – 2017, θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από τον τιμώμενο προσκεκλημένο, τον διευθυντή του Ινστιτούτου κ. Πετρά Χαράλαμπο, ενώ χαιρετισμό στους νέους Coaches θα απευθύνουν τα μέλη της εκπαιδευτικής ομάδας του Ινστιτούτου, κ. Σιδέρη Βίκυ και ο κ. Καρράς Χριστόφορος.

Σε ποιους απευθύνεται:

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά την κουλτούρα, τα μέλη και τους απόφοιτους του Athens Coaching Institute, να μάθουν για τις δεξιότητες και τα απαραίτητα προσόντα ενός επαγγελματία Coach και να ενημερωθούν για τα προγράμματα εκπαίδευσης του Ινστιτούτου.

Θεματικές Διαλέξεων:

  • Professor Jonathan Passmore: Mastery in Coaching: the road from Practitioner to Master Coach.
  • Πετράς Χαράλαμπος: Επιστημονική Τεκμηρίωση στo Coaching. H εκπαίδευση στο Athens Coaching Institute.
  • Απόφοιτοι και εκπαιδευτές του Athens Coaching Institute θα μοιραστούν την εμπειρία τους από την χρονιά που πέρασε.

Πρόγραμμα Ημερίδας:

  • 10:30 – 11:00 Προσέλευση.
  • 11:00 – 11:15 Χαιρετισμός, Ομιλία του Χαράλαμπου Πετρά.
  • 11:15 – 11:40 Ομιλίες αποφοίτων Coaches του Ινστιτούτου.
  • 11:40 – 12:00 Ομιλία Καθητητή Jonathan Passmore.
  • 12:20 – 13:00 Απονομή Διπλωμάτων περιόδου 2016 – 2017.

Πληροφορίες συμμετοχής:

Είσοδος Ελεύθερη.

Η ομιλία του Καθηγητή Jonathan Passmore θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε με την γραμματεία του Ινστιτούτου καθημερινά, 10:00 – 15:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο 15′ πριν την έναρξη της ημερίδας.

Λίγα λόγια για τους ομιλητές

Professor Jonathan Passmore.

Ο Jonathan Passmore είναι είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχολόγος, συγγραφέας πολλών βιβλίων και επιμελητής εκδόσεων στον Association for Coaching. Είναι Καθηγητής ηγεσίας και Coaching στο Πανεπιστήμιο Evora της Πορτογαλίας. Έχει εργαστεί στο UK Open University και στο University of East London, όπου ίδρυσε για πρώτη φορά στην Αγγλία, το 2008, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Coaching & Applied Psychology. Είναι τακτικός σχολιαστής στα μέσα ενημέρωσης, έχει γράψει περισσότερα από 20 βιβλία και 100 άρθρα μέχρι σήμερα. Μέσα από τη δράση του έχει συμβάλει στην ανάπτυξη νέων εργαλείων και τεχνικών που χρησιμοποιούνται στην ηγεσία και στη λήψη αποφάσεων. Eίναι πιστοποιημένος coach και επιμελητής εκδόσεων στο Association for Coaching.

Χαράλαμπος Πετράς, ιδρυτής & διευθυντής.

Ο Χαράλαμπος Πετράς είναι, Coaching Psychologist, Coach Trainer & Supervisor, Ψυχοθεραπευτής και Συγγραφέας. Από το 2010, σχεδιάζει  και συντονίζει προγράμματα εκπαίδευσης νέων επαγγελματιών στο Coaching, παρέχει EMDR Performance Coaching και συμμετέχει ενεργά στην επιστημονική έρευνα του κλάδου μας. Παράλληλα εργάζεται θεραπευτικά με ενήλικες. Είναι Γραμματέας της EMDR-Hellas, μέλος του European Mentoring & Coaching Council, Country Advisor και μέλος της Διεθνούς Ομάδας EMCC Research, πλήρες μέλος του International Society for Coaching Psychology και του Association for Coaching. To βιβλίο του Η Τέχνη του Coaching, Εισαγωγή στην Θεωρία & Πρακτική της Coaching Ψυχολογίας, κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή – iWrite.gr.

Αφήστε μια απάντηση