Πρόσωπα: O Prof. Jonathan Passmore στο Athens Coaching Institute

Jonathan Passmore – The Leader’s Psychologist

Ο Jonathan Passmore είναι είναι ένας διεθνώς αναγνωρισμένος ψυχολόγος, συγγραφέας πολλών βιβλίων και επιμελητής εκδόσεων στον Association for Coaching. Είναι Καθηγητής ηγεσίας και Coaching στο Πανεπιστήμιο Evora της Πορτογαλίας. Έχει εργαστεί στο UK Open University και στο University of East London, όπου ίδρυσε για πρώτη φορά στην Αγγλία, το 2008,  το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στο Coaching & Applied Psychology.

Είναι τακτικός σχολιαστής στα μέσα ενημέρωσης, έχει γράψει περισσότερα από 20 βιβλία και 100 άρθρα μέχρι σήμερα. Είναι ειδικευμένος σε ένα ευρύ φάσμα ψυχομετρικών εργαλείων τα οποία εφαρμόζει στους πελάτες του. Μέσα από τη δράση του έχει συμβάλει στην ανάπτυξη νέων εργαλείων και τεχνικών που χρησιμοποιούνται στην ηγεσία και στη λήψη αποφάσεων.

Ο J. Passmore είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Embryon, μιας βρετανικής συμβουλευτικής εταιρείας ψυχολογίας που βοηθά τους οργανισμούς να αναπτύξουν κουλτούρες υψηλής απόδοσης. Έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες συμβούλων όπως οι: PricewaterhouseCoopers, IBM Business Consulting και OPM, ενώ έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος σε πολλούς ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς. Πελάτες του είναι μέλη υπουργικών συμβουλίων, κορυφαίοι ηγέτες επιχειρήσεων και διευθυντές σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις.

Δείτε ενδεικτικά κάποια βιβλία και δημοσιεύσεις του:

Αφήστε μια απάντηση