Αν και δηλώνω χειρ. Οδοντίατρος, έχω εκπαιδευτεί και σε τομείς που καλύπτουν μια ευρύτερη γκάμα των ενδιαφερόντων μου. Έτσι απέκτησα Master στην Διεθνή Υγεία και τη Διαχείριση Καταστροφώναπό την Ιατρική σχολή του ΕΚΠΑ, MBA στη Διαχείριση Μονάδων Υγείας από το CNAM (Conservatoire national des arts et métiers), Master στην Επικοινωνία από το Deree (American College of Greece) και δίπλωμα Coaching από το ACI.  Έχω εκπαιδευτεί στο Υπαρξιακό Coaching με τον Yannick Jacob (FMR Programme Leader of the MSc Coaching Psychology at the University of East London).

Λόγω της συμμετοχής μου σε αποστολές με τους Γιατρούς του Kόσμου, η ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου, ενέχει κεντρική θέση στη σκέψη μου, τόσο από ιατρικής όσο και από φιλοσοφικής απόψεως. Ταυτόχρονα η εμπειρία μου από την παρακολούθηση των σεμιναρίων της Ελληνικής εταιρίας Υπαρξιακής ανάλυσης και Φαινομενολογίας, καθόρισε και την προσέγγισή μου στο Coaching.

Το Υπαρξιακό Coaching είναι ένας χώρος σκέψης, προβληματισμού και εξερεύνησης της ανθρώπινης κατάστασης στο πλαίσιο ενός συγκεκριμένου στόχου. Βοηθά το άτομο να εντοπίσει περιοχές αυταπάτης (τυφλά σημεία), να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες και επιλογές και να ζήσει μια πιο αυθεντική και πλήρη ζωή παρά το (και ίσως λόγω) του αναπόφευκτου υπαρξιακού άγχους (Angst). Αφ’ ης στιγμής ο άνθρωπος συνειδητοποιήσει την έννοια της ελευθερίας του, μπορεί να αναλάβει την ευθύνη της ύπαρξής του και να την πραγματώσει, στο πλαίσιο πάντα των δεδομένων περιορισμών μέσα στο οποίο είναι «ερριμμένος» (Heidegger). Ο καθένας από εμάς, ανάλογα με τις συνθήκες που θα συναντήσει, ανάλογα με το χρόνο και τον τόπο στον οποίο θα γεννηθεί, θα έχει σε κάθε περίπτωση  την ευθύνη της επιλογής, να αντι-δράσει απέναντι σε αυτές. Χαράσσοντας έτσι πάντοτε το δικό του μοναδικό μονοπάτι.