Athens Coaching Institute - Κέντρο Δία Βίου Μάθησης 1. Αρ. Αδ. 2101733

6η Ημερίδα Αποφοίτησης: Το Coaching στην Ηγεσία & την Υγεία

Το Athens Coaching Institute και ο Χαράλαμπος Πετράς σας προσκαλούν στην 6η Ημερίδα Αποφοίτησης με τίτλο: Το Coaching στην Ηγεσία και την Υγεία, με προσκεκλημένους ομιλητές, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018, στις 11:00, στο αμφιθέατρο του ιδρύματος Θεοχαράκη. Στην ημερίδα θα αναδειχθεί το εύρος των εφαρμογών του Coaching σε τομείς που φαίνονται πολύ διαφορετικοί, θα φιλοξενηθούν σημαντικοί ομιλητές και θα απονεμηθούν τα Διπλώματα στους νέους Coaches που ολοκλήρωσαν με επιτυχία την εκπαίδευσή τους την περιόδο 2017-2018. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Διευθυντής του Athens Coaching Institute, κ. Χαράλαμπος Πετράς.

Ομιλητές

Οι ομιλητές είναι διακεκριμένοι επιστήμονες και επαγγελματίες στους τομείς της Ηγεσίας, της Διοίκησης και της Φροντίδας Υγείας. Ο καθένας από τη δική του σκοπιά και εμπειρία, θα αναδείξει τις ιδιαίτερες πτυχές του Coaching και θα ευχηθεί καλή σταδιοδρομία στους αποφοίτους του Κέντρου.

Δρ Δήμητρα Ιορδάνογλου, Επίκουρη Καθηγήτρια Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Εξειδικεύεται  στην Ηγεσία, την Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού & την Ομαδική Ψυχολογία. Είναι συγγραφέας των βιβλίων “Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού στις Σύγχρονες Οργανώσεις. Νέες Τάσεις και Πρακτικές” και “Ηγέτες του Μέλλοντος” (με συνεργάτες) καιδιευθύντρια της σειράς “Ηγεσία και Συναισθηματική Νοημοσύνη” στις Εκδόσεις Πεδίο.

Άνθιμος Χατζηκυριάκου, Head of Consumer Electronics Category στη MediaMarkt Hellas. Σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διαθέτει περισσότερα από 23 χρόνια εμπειρίας ως στέλεχος επιχειρήσεων εκ των οποίων τα 15 χρόνια σε διευθυντικές θέσεις από οποίες ασκεί φυσική διοίκηση ομάδων. Τα τελευταία χρόνια έχει εντάξει το Coaching ως αναπόσπαστο εργαλείο στην ενίσχυση της αποτελεσματικότητας και την αυτοβελτίωση του δυναμικού.

Χαρούλα Μαθιοπούλου – Μπιλάλη, MSc Μοριακή Βιολόγος με εξειδίκευση στη γονιμότητα και τις τεχνικές της Iατρικώς Yποβοηθούμενης Aναπαραγωγής στη Μεγάλη Βρετανία (MMedSc, Nottingham University/ Queen’s Medical Centre, UK/ ), μετεκπαίδευση και άσκηση στην Υπογονιμότητα Ζεύγους στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής (Integramed Fertility) και Certified Health Coach. ΔημιουργόςτουFertility iD © & PowerMom© Advanced Methods of Fertility & Pregnancy Coaching.

Ελένη – Χριστίνα Ησαΐα, Αναισθησιολόγος, Ειδικός Ιατρός Πόνου, Υπεύθυνη Ιατρείου Πόνου Νοσοκομείου Υγεία, Certified Health & Wellness Coach. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, στην Αλγολογία, και έχει εκπαιδευτεί στην Παρηγορητική Αγωγή, στον Ιατρικό Βελονισμό και στις εφαρμογές Botulinum toxin. Διαθέτει πλούσιο συγγραφικό, κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Εκτός από τους προσκεκλημένους ομιλητές, σύντομο χαιρετισμού στους απόφοιτους θα απευθύνουν οι εκπαιδευτές του Κέντρου, Χριστόφορος Καρράς & Βικτωρία Σιδέρη.

Πληροφορίες & Πρόγραμμα

  • Ημέρα/ώρα: Σάββατο, 29 Σεπτεμβρίου 2018, 11:00 – 13:00.
  • Προσέλευση: 10:30.
  • Τόπος: Αμφιθέατρο Ιδρύματος Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής, Β. & Μ Θεοχαράκη, Βασ.Σοφίας 9 & Μέρλιν 1, 10671, Αθήνα (Μετρό Συντάγματος).
  • Είσοδος Ελεύθερη, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για την είσοδό σας. Τα στοιχεία σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για την επικοινωνία μας μαζί σας. Θα διαγραφούν μετά την εκδήλωση. Εάν επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις στο μέλλον, παρακαλούμε επιλέξτε σχετικά.

Πρόγραμμα:

  • 10:30 – 11:00: Προσέλευση.
  • 11:15: Χαιρετισμός του Διευθυντή.
  • 11:15 – 12:15: Ομιλίες προσκεκλημένων.
  • 12:15 – 13:00: Απονομή Διπλωμάτων.
Φόρμα Συμμετοχής

  Έχω διαβάσει και συμφωνώ ανεπιφύλακτα με τους όρους & τις προϋποθέσεις .

Athens Coaching Institute - Κε.Δι.Βι.Μ.1

+ Subscribe To Our Newsletter

Subscribe To Our Newsletter