Advanced Diploma ICF | EMCC | AC Accreditation

ICF Approved Coaching Education

Το Athens Coaching Institute ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι από αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά εντάσσεται στη μεγάλη οικογένεια των ICF Accredited providers. Το Advanced Diploma in Coaching έλαβε πιστοποίηση και από το International Coaching Federation ως Level 2 Approved Coaching Education.

Αυτό σημαίνει ότι από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2025, το #1 πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ελλάδα που δέχεται εκπαιδευόμενους από 2009, παρέχει τη δυνατότητα για τριπλή, σε υψηλό επίπεδο, επαγγελματική πιστοποίηση. 

  1. ICF Level 2
  2. EMCC Practitioner
  3. AC Diploma

Η πιο ισχυρή πιστοποίηση διεθνώς

Είναι το μοναδικό πρόγραμμα διεθνώς με τριπλή πιστοποίηση σε αυτό το επίπεδο. Οι απόφοιτοι, θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν με την ατομική τους διαπίστευση σε όποιον σύλλογο επιθυμούν πάντοτε φυσικά, με την καθοδήγηση και την υποστήριξη του Χαράλαμπος Πετρά, ιδρυτή και διευθυντή του Ινστιτούτου.

Επιλέξτε την εκπαίδευσή σας

Εάν θέλετε και εσείς να γίνετε μέλος της κοινότητας του Athens Coaching Institute μπορείτε να ξεκίνησετε την εκπαίδευσή σας από εδώ:

Advanced Diploma in Coaching ICF EMCC & AC Accredited

 

Σημείωση: οι εκπαιδευόμενοι που έχουν ήδη εγγραφεί στο πρόγραμμα, διατηρούν τη συμφωνία τους ως έχει χωρίς καμία αλλαγή. Όσοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν την εγγραφή τους, μπορούν να επικοινωνήσουν με τη γραμματεία μας.