Η Ελένη Σταράκη έχει πτυχίο φιλολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και διδακτορικό στη Γλωσσολογία από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Διαθέτει Certificate in Coaching – AC Accredited και Diploma in Coaching – AC Accredited από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Αυτήν την περίοδο, συνεχίζει την εκπαίδευσή της στο Coaching στο Athens Coaching Institute όπου και παρακολουθεί το πρόγραμμα Diploma in Evidence Based Coaching.

Από το 2005 ασχολείται ερευνητικά με τη γλωσσική ανάλυση των σημασιών της γλώσσας (σημασιολογία) και με το πώς χρησιμοποιείται η γλώσσα για να μεταφέρει νοήματα (πραγματολογία). Έχει διδάξει στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Άρθρα της έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά, καθώς και στον Τύπο.

Από το 2019 απασχολείται επαγγελματικά με το coaching έχοντας ως όραμα να υποστηρίξει ενήλικες και παιδιά, σε ατομικό ή ομαδικό επίπεδο, να αποκτήσουν μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή μέσω της προσωπικής ανάπτυξης και βελτίωσης.

Η Ελένη Σταράκη γράφει, μιλάει και συμμετέχει σε συνέδρια και ΜΜΕ διαδίδοντας τις αρχές του Coaching. Η συμμετοχή της σε ραδιοφωνικές εκπομπές περιλαμβάνει: Radio Lassithi 92,3, Planet Radio 90,6 Και Ηχώ 99,8.

Έχει συνεργαστεί με το Νοσοκομείο Ιεράπετρας για σειρά επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέμα την επικοινωνία, την ανθεκτικότητα, και τη διαχείριση στρεσογόνων /ψυχοπιεστικών καταστάσεων

Τηλ: 69.80.48.18.21
email: [email protected]
Διεύθυνση: 2ο χλμ Ιεράπετρας – Αγίου Νικολάου
FB: @eleni.staraki.life.coaching
IG: @staraki.coaching
Ιστοσελίδα: www.starakicoaching.gr