Υποστηρίζω με ολιστικό τρόπο ανθρώπους που επιθυμούν να χτίσουν σε γερές βάσεις μια ζωή με ψυχική και σωματική υγεία. Έχω εκπαιδευτεί στο επίπεδο του Practicioner σε ολιστικές τεχνικές ίασης, όπως η Ρεφλεξολογία, η Κρανιοϊερή Θεραπεία, η Εφαρμοσμένη Κινησιολογία, τα Αθοϊάματα Bach, το Clinical Pilates, το Zhineng Qigong, ο Καθοδηγούμενος Οραματισμός ενώ εκπαιδεύω και άλλους ως ερευνητής και καθηγητής Ρεφλεξολογίας και Εμψύχωτης Ομάδων NDI.
 
Οι προσωπικές μου αναζητήσεις και το ενδιαφέρον μου για την αντιμετώπιση των κοινωνικών προβλημάτων με έφεραν στον χώρο της Κοινωνικής Κλινικής Ψυχολογίας και της υποστήριξης ατόμων με πρόβλημα εξάρτησης από ψυχοτρόπες ουσίες με ιδιαίτερη έμφαση στην Πνευματικότητα και στην Αυτοβοήθεια όπου ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές και εργάστηκα για κάποια χρόνια ως σύμβουλος Απεξάρτησης. 
 
Η ανάγκη μου για την ολόπλευρη έκφραση της ψυχής και του σώματος με συνέδεσε με την ψυχοθεραπευτική μέθοδο της Παρεμβαίνουσας Μη Κατευθυντικότητας και με το ψυχοθεραπευτικής προέλευσης σωματικό θέατρο Playback Theater. 
 
Ζώ και εργάζομαι στον Βόλο, ως μια συνειδητή πράξη αποκέντρωσης, και είμαι ιδρυτικό μέλος μιας διεπιστημονικής ομάδας συνεργατών που δραστηριοποιούνται στους χώρους της σωματικής και ψυχικής υγείας και εκπαίδευσης-μέσα από το Κέντρο Πορεία Υγείας-, της κοινωνικής επιχειρηματικότητας -μέσα από το Κέντρο Κ.Αλ.Ο Μαγνησίας-, καθώς και της οργάνωσης Retreats για ομάδες και μεμονωμένα άτομα στο Πήλιο -μέσα από το PelionRetreats. 
Τηλ: 6934714388, 2421058128