• 2016 Charalampos Petras

Καλέστε μας

210 8062954

Ωράριο Γραμματείας

Δευτ - Παρ. 10:00 - 15:00.

Στείλετε e-mail

[email protected]

Θα μας βρείτε

Π.Φάληρο & Μαρούσι, Αθήνα.

Γνωρίστε τα οφέλη της επαγγελματικής εκπαίδευσης στο Coaching

Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να γίνουν Coaches. O κλάδος μας αναπτύσσεται διαρκώς, δεν επηρεάζεται από τις αντίξοες συνθήκες της χώρας και προσφέρει την ευκαιρία για μια νέα σταδιοδρομία με προοπτικές. Παρακάτω, παρουσιάζω συνοπτικά τα οφέλη της επαγγελματικής εκπαίδευσης στο Coaching, όλα όσα κερδίζουν οι νέοι Coaches ήδη από την εκπαίδευσή τους.

Η εμπειρία της βιωματικής εκπαίδευσης είναι μια εμπειρία αλλαγής.

Οι σύγχρονες εκπαιδεύσεις στο Coaching είναι αμιγώς βιωματικές με ελάχιστη θεωρητική συζήτηση εντός τάξης. Οι εκπαιδευόμενοι Coaches συμμετέχουν σε ασκήσεις που αλλάζουν και επηρεάζουν θετικά τον τρόπο σκέψης τους καθώς εφαρμόζουν το Coaching πρώτα στον εαυτό τους. Έτσι, συνδυάζουν αρμονικά την επαγγελματική με την προσωπική τους ανάπτυξη.

Απόκτηση νέων δεξιοτήτων στη ζωή και την εργασία.

Οι δεξιότητες που αποκτούνται κατά την διάρκεια της εκπαίδευσης μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο. Έτσι, οι Coaches βελτιώνουν την επικοινωνία τους, τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές τους σχέσεις, αυξάνουν τις επιδόσεις τους και επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Ευκαιρία για μια νέα σταδιοδρομία.

Η εκπαίδευση στοχεύει στην κατάρτιση νεών, ικανών και επιτυχημένων επαγγελματιών. Οι απόφοιτοι μπορούν να εργαστούν είτε στο δικό τους γραφείο είτε παρέχοντας τις υπηρεσίες τους ως εσωτερικοί coaches και εκπαιδευτές εντός μεγάλων επιχειρήσεων. Υπάρχει πλήθος εφαρμογών στο Coaching (Business, Personal, Relationship, Health Coaching) που μπορεί κανείς να επιλέξει.

Σταδιοδρομία σε ένα επάγγελμα που έχει στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Το Coaching δίνει την δυνατότητα να εργαστεί κανείς σε ένα επάγγελμα που βοηθά τους ανθρώπους να επιτύχουν τους στόχους τους, να αλλάξουν συμπεριφορές και να ζήσουν την ζωή που ίδιοι επιθυμούν. Η διάθεση προσφοράς και η αγάπη για τον άνθρωπο ως αξία είναι καθοριστικές και βέβαια, το συναίσθημα που νιώθει ένας Coach όταν ο πελάτης του επιτυγχάνει όσα σχεδιάζει, είναι ανεκτίμητο.

Η γνώση γίνεται ένα ταξίδι που δεν σταματά ποτέ.

Η εκπαίδευση στο Coaching διαμορφώνει ένα πλαίσιο θετικότητας και συνεχιζόμενης ανάπτυξης που δεν σταματά με την ολοκλήρωση του προγράμματος. Οι Coaches μαθαίνουν πώς να μαθαίνουν και αποκτούν γνώσεις καθώς εργάζονται με τους ανθρώπους, παρατηρώντας, διαβάζοντας, εφαρμόζοντας νέες μεθόδους, συμμετέχοντας σε εποπτικές συναντήσεις και ημερίδες.

Ξεκινήστε προσεκτικά, θέτοντας γερές βάσεις για μια επιτυχημένη πορεία στο Coaching!

Κατεβάστε εδώ το νέο μου ebook για την εκπαίδευσή σας στο Coaching! 

Μαθήματα Coaching από τον κινηματογράφο: Lionel Logue και «ο Λόγος του Βασιλιά».

Όπως μας διδάσκει και η τέχνη του κινηματογράφου, ο ήρωας είναι εκείνος που αλλάζει κατά την διάρκεια της ταινίας κι όχι αυτός που τον βοηθά να αλλάξει. Το ίδιο και στο Coaching. Κάθε χρόνο, επιλέγω δύο ταινίες οι οποίες προβάλλονται στην αίθουσα διδασκαλίας και προσφέρουν τροφή για σκέψη και αναστοχασμό. Μια από τις ταινίες που αγαπήθηκε τόσο διεθνώς όσο και εντός της τάξης μας, είναι «Ο λόγος τους βασιλιά» ή «The King’s Speech».

Διαβάστε Περισσότερα

Τι είναι και πώς να επιλέξετε προσέγγιση στο Coaching!

Όταν αναφερόμαστε στην coaching-προσέγγιση εννοούμε τον τρόπο με τον οποίο ένας coach παρέχει τις υπηρεσίες του σε επίπεδο τεχνικής και μεθοδολογίας. Η προσέγγιση περιλαμβάνει τις έννοιες-κλειδιά με τις οποίες αντιλαμβάνεται όσα λέει ο πελάτης του και τις μεθόδους που καθορίζουν την εστίαση της συζήτησης και το αποτέλεσμα της συνεργασίας.

Διαβάστε Περισσότερα

5 λόγοι που καταδεικνύουν ότι είστε έτοιμοι να γίνετε Coach!

Για να γίνει κάποιος Coach χρειάζεται κουράγιο, προσπάθεια, μελέτη και επιμονή. Για να τα εκφράσει όλα αυτά όμως, χρειάζεται όραμα. Για τον Coach, το Coaching είναι το όραμά του, το πεδίο που εκφράζει το ταλέντο του, είναι το επάγγελμα με το οποίο υπηρετεί τις βαθύτερες αξίες του. Γι αυτό νιώθει πληρότητα και επιδεικνύει επιμονή και ανθεκτικότητα. Εάν τα παρακάτω ισχύουν για εσάς, τότε είστε έτοιμοι για να ξεκινήσετε το ταξίδι!

Διαβάστε Περισσότερα

Ποιες είναι οι βασικές και ποιες οι προχωρημένες δεξιότητες ενός Coach;

Tι κάνει έναν coach να είναι Coach; Tι κάνει έναν Coach να είναι αρχάριος, επαγγελματίας ή μάστερ Coach; Στο άρθρο αυτό περιγράφω ένα πλαίσιο ανάπτυξης του νέου και εν δυνάμει Coach για να το χρησιμοποιήσετε ως οδηγό, από την εκπαίδευση έως την επαγγελματική σας επιτυχία! Πρόκειται για ένα συνεχές. Ξεκινώντας από πάνω προς τα κάτω, καταγράφονται οι δεξιότητες που προστίθενται στο προφίλ του επαγγελματία Coach!

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2