• 2016 Charalampos Petras

Καλέστε μας

210 8062954

Ωράριο Γραμματείας

Δευτ - Παρ. 10:00 - 15:00.

Στείλετε e-mail

[email protected]

Θα μας βρείτε

Π.Φάληρο & Μαρούσι, Αθήνα.

  • Home
  • Το Ινστιτούτο
  • Ποιοι είμαστε

Τα στελέχη μας

Πετράς Χαράλαμπος

Founder & CEO

Χρύσα Μίχου - Secretary

Χρύσα Μίχου

Secretary

Χριστόφορος Καρράς - Performance Coach & Trainer

Χριστόφορος Καρράς

Performance Coach & Trainer

Βίκυ Σιδέρη - Executive Coach & Trainer

Βίκυ Σιδέρη

Executive Coach & Trainer

 
Ελένη - Χριστίνα Ησαΐα - Health Coach & Trainer, MD

Ελένη - Χριστίνα Ησαΐα

Health Coach & Trainer, MD

Κωστής Τεσφαέ - Health Coach & Trainer

Κωστής Τεσφαέ

Health Coach & Trainer

Ιουλία Λαγιώτη - Acc. Coach - External Assessor

Ιουλία Λαγιώτη

Acc. Coach - External Assessor

Πετράς Χαράλαμπος

Πετράς Χαράλαμπος

Ιδρυτής & Διευθυντής


Ο Χαράλαμπος Πετράς είναι Coaching Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής, Εκπαιδευτής και Συγγραφέας. Είναι Country Advisor σε θέματα επιστημονικής έρευνας στο Research Team του European Mentoring & Coaching Council, πλήρες μέλος του International Society for Coaching Psychology και του Association for Coaching. Σπούδασε Ανθρωπολογία, Ιστορία και Ψυχολογία κι έχει εκπαιδευτεί στην Συστημική Ψυχοθεραπεία, το Coaching, τον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) και την Τραυματοθεραπεία EMDR.

Από το 2010 ίδρυσε και διευθύνει το Athens Coaching Institute, σχεδιάζει προγράμματα εκπαίδευσης, παρέχει συνεδρίες και εποπτεύει νέους επαγγελματίες. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "H Tέχνη του Coaching" και αρθρογραφεί στον διεθνή και εγχώριο Τύπο για ζητήματα που αφόρουν το Coaching και την Ψυχολογία.

Δείτε περισσότερα

Κωστής Τεσφαέ

Κωστής Τεσφαέ

Health Coach & Trainer


Ο Κωστής Τεσφαέ γεννήθηκε στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε φυσικοθεραπεία στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών κάνοντας την πρακτική του στο Ασκληπιείο Βούλας. Είναι κάτοχος διπλώματος O.M.T (Diploma on Orthopedic Manual Therapy). Στο πλαίσιο της κλινικής του εξειδίκευσης, συνεργάστηκε  με το Αρεταίειο Νοσοκομείο, το Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών, το Π.Γ.Ν. Αττικόν και το 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ως Φυσικοθεραπευτής έχει συνεργαστεί με τα Holmes Places & Spa (2007-2008), τον ”Εθνικός Water Polo” (2004 – 2006), την Π.Α.Ε. Εθνικός Ποδόσφαιρο (2004 – 2006), και τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Από το Καλοκαίρι του 2011 λειτουργεί αυτόνομο φυσικοθεραπευτήριο στη Νέα Σμύρνη. 

Από το 2016, συνεργάζεται με το Αthens Coaching Institute ως εκπαιδευτής στο πρόγραμμα Health & Wellness Coaching που απευθύνεται σε επαγγελματίες υγείας.

Δείτε περισσότερα

Χρύσα Μίχου

Χρύσα Μίχου

Γραμματέας


Η Χρύσα Μίχου είναι υπεύθυνη γραμματείας του Ινστιτούτου. Εχει εκπαιδευτεί στη Διαφήμιση, το Μάρκετινγκ, το  Executive & Team Coaching. Γνωρίζει Αγγλικά, Ισπανικά και διαθέτει πολυετή εμπειρία σε θέσεις γραμματείας διεύθυνσης, πωλήσεων, μάρκετινγκ και υποδοχής πελατών. 

Από το 2015 στελεχώνει την Γραμματεία, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην οργάνωση, τον συντονισμό και την διεκπεραίωση των διοικητικών λειτουργιών. Είναι εκείνη που απαντά στις κλήσεις και τα μηνύματά σας, κρατά τα ραντεβού και υποστηρίζει την καθημερινή λειτουργία του γραφείου διεύθυνσης. 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Bίκυ Σιδέρη

Bίκυ Σιδέρη

Personal & Executive Coach


Η Βίκυ Σιδέρη είναι Coach, HR Generalist και Εκπαιδεύτρια. Σπούδασε Οργάνωση & Διοίκηση Επιχειρήσεων και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Business Psychology με έμφαση στην Οργανωσιακή Συμπεριφορά, τη Συμβουλευτική και την Προσωπική Ανάπτυξη. Έχει εκπαιδευτεί στο Personal & Executive Coaching στο Athens Coaching Institute. 

Από το 2016 συνεργάζεται με το Athens Coaching Institute ως εισηγήτρια στα προγράμματα εκπαίδευσης, Trainee Mentor ενώ παράλληλα παρέχει ατομικές συνεδρίες Coaching, βιωματικά εργαστήρια επαγγελματικής ανάπτυξης και αύξησης εργασιακής επίδοσης. Τα ενδιαφέροντά της αφορούν στην ανάπτυξη του θετικού ψυχολογικού κεφαλαίου των στελεχών.

Δείτε περισσότερα

Χριστόφορος Καρράς

Χριστόφορος Καρράς

Performance Coach & Trainer


O Χριστόφορος Καρράς είναι Performance Coach, Καθηγητής Μουσικής, Στιχουργός και Συνθέτης. Σπούδασε Μουσικολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, εκπαιδεύτηκε στο Coaching στο πρόγραμμα του Athens Coaching Insitute, πιστοποιημένο από το AC και το EMCC και συνεχίζει τις σπουδές του στην Μουσικοθεραπεία. 

Απο το 2015 συνεργάζεται με το Athens Coaching Institute ως συντονιστής σεμιναρίων, Trainee Mentor και Coach. Τα ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στη σύνθεση μουσικοθεραπευτικών τεχνικών με την Θετική Ψυχολογία και την αξιοποίησή τους στο Coaching. Παρέχει συνεδρίες Performance Coaching σε αθλητές, καλλιτέχνες και όσους επιτελούν έργο σε πραγματικό χρόνο, μπροστά σε κοινό. 

Δείτε περισσότερα

Ελένη - Χριστίνα Ησαΐα MD

Ελένη - Χριστίνα Ησαΐα MD

Health Coach & Trainer


 Η Ελένη – Χριστίνα Ησαΐα είναι Health Coach, Ιατρός – Αναισθησιολόγος με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση του χρόνιου πόνου, υπεύθυνη του Ιατρείου Πόνου του Νοσοκομείου Υγεία. Έχει ολοκληρώσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και έχει εκπαιδευτεί στην Παρηγορητική Αγωγή, στην Αλγολογία, στον Ιατρικό Βελονισμό και στις εφαρμογές Botulinum toxin. Είναι Certified Health Coach από το Athens Coaching Institute.

Διαθέτει πλούσιο συγγραφικό, κλινικό, εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο, μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πανεπιστημιακές κλινικές, εκπαιδευτικούς οργανισμούς και είναι μέλος ελληνικών και διεθνών εταιριών. Από το 2016, διδάσκει στο πρόγραμμα Health & Wellness Coaching του Ινστιτούτου και δραστηριοποιείται στην προαγωγή της Συνθετικής - Ολιστικής Ιατρικής.

Δείτε περισσότερα

Ιουλία Λαγιώτη

Ιουλία Λαγιώτη

Accredited Coach, Εξωτερικός Αξιολογητής


Η Τζούλια Λαγιώτη είναι Ψυχολόγος και Personal Life Coach με βασικές σπουδές στην Ψυχολογία (Α.Π.Θ), μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική και Κλινική Ψυχολογία (Α.Π.Θ.) και εξειδίκευση στη Θετική Ψυχολογία και το Coaching στο Athens Coaching Institute. Από το 2017 είναι εξωτερική συνεργάτις του Ινστιτούτου, αξιολογώντας την επίδοση των εκπαιδευόμενων.

Είναι πιστοποιημένη Coach από τον AC (Association for Coaching – Accredited Foundation Coach) και πλήρες μέλος του ISCP (International Society for Coaching Psychology - MISCP). Εργάζεται σε ατομικές συνεδρίες Life Coaching (One on one Coaching), υποστηρίζοντας μέσα σε μια σχέση εμπιστοσύνης τον πελάτη να διαμορφώσει το προσωπικό του όραμα, να ανακαλύψει και να αξιοποιήσει τις εσωτερικές του δυνάμεις, να θέσει στόχους και να καταστρώσει το δικό του μοναδικό πλάνο δράσης για να τους πετύχει.

Δείτε περισσότερα